Ondernemerschap

De lockdown verhoogt netwerkactiviteiten bij Entropia

Entropia - Moordrecht

Het Entropia Critical Cloud Netwerk draait op volle toeren. Dit komt de veiligheid ten goede van alle bewoners, medewerkers en bezoekers in de Benelux. De handhaving moet veilig kunnen werken, ook in de centrale meldkamers. Juist in de lockdown is de meerwaarde van Entropia zichtbaar.

Handhaving gebruikt portofonie en heeft daar specifieke wensen voor. Zo zijn de middelen voorzien van locatiebepaling en kunnen er ter plaatse beelden mee vastgelegd worden. Ook zitten er ingebouwde noodfuncties op de apparaten. Onder meer handig als je in je eentje opereert.

Met het gegeven dat de verbinding gegarandeerd wordt en geen verstoring van de service optreedt verhoogt dit de bereikbaarheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en dus de veiligheid.

Op de Rotterdam Business Party in oktober spraken we Hanno Hoogerdijk (Entropia) ook over hoe zij mensenlevens redden: ‘Bij ons draait het om communicatie die het altijd moet doen.’

Lees ook: ‘Hanno Hoogerdijk (Entropia): ‘Het draait bij ons om communicatie die het altijd moet doen’

Foto: Harrie Schoonewille (managing director Entropia)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Entropia

Entropia is een missie-kritisch telecommunicatienetwerk in Vlaanderen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk bestemd voor professionele bedrijfscommunicatie.

Meer nieuws