Ondernemerschap

De Wit en Mastrantuono (Bilderberg Parkhotel): ‘Leuke weergave van wat wij neergezet hebben’

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

In The Oyster Club presenteerde Friends in Business op 21 mei het zomermagazine, met de Rotterdamse koopman Michel Perridon op de cover. In dat nummer natuurlijk veel meer verhalen, onder meer met Erik de Wit en Tony Mastrantuono van Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Hoofdredacteur Jan Dirk Stouten ging langs bij de General Manager en Senior Director of Sales van het hotel aan de Westersingel in Rotterdam. En met het eindresultaat zijn zij heel content. ‘Boven verwachting’, zegt De Wit. ‘Het is altijd afwachten hoe het eruit komt te zien. De foto’s hadden wij niet gezien, daar zijn wij buitengewoon tevreden over. En inhoudelijk gewoon leuk en de weergave van wat wij neergezet hebben.’

Mastrantuono heeft daar weinig aan toe te voegen. ‘Erik zegt vaak wel zinnige dingen. Het klopt als een bus’, lacht hij. 

Het hele artikel uit het magazine is hier terug te lezen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws