Ondernemerschap

Depot Boijmans Van Beuningen exact een jaar open

Museum Boijmans Van Beuningen - Rotterdam

Depot Boijmans Van Beuningen is vandaag, zaterdag 5 november, exact een jaar open. Koning Willem-Alexander drukte een jaar geleden op de knop om de futuristische deuren van het depot officieel te openen.

De binnenkant van het depot weerspiegelt al een jaar de bedrijvigheid rondom de zorg en werkzaamheden van zeven eeuwen kunst. Meer dan een kwart miljoen mensen bezochten het depot in de afgelopen 365 dagen. Na één jaar is Depot Boijmans Van Beuningen een levend gebouw, niet meer weg te denken uit de Rotterdamse skyline.

‘Dank aan alle bezoekers die dit jaar een kijk in de wereld achter de schermen van Museum Boijmans Van Beuningen hebben genomen; en aan alle kunstenaars, creatieven en organisaties voor de talrijke samenwerkingen.’

In juni kregen partners van Friends in Business nog een rondleiding door het depot. ‘Een geweldige nieuwe plek in onze stad.’

Lees ook: Partners genieten van rondleiding door Depot Boijmans Van Beuningen

Dit artikel wordt u aangeboden door

Museum Boijmans Van Beuningen

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de kunst. Nederlandse en Europese topstukken geven een overzicht van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw. Van Bosch, Rembrandt en Van Gogh tot Dalí en Dutch Design.

Meer nieuws