Ondernemerschap

DIGIWEDO maakt digitale wereld voor iedereen begrijpbaar

02-01-24

In een decennium waarin veel bedrijfsprocessen gedigitaliseerd worden, is het belangrijk dat de juiste digitale kennis niet alleen beschikbaar is, maar ook in begrijpelijke taal gedeeld wordt.

DIGIWEDO is een Rotterdams bedrijf dat digitale producten als informatieve websites en slimme webapplicaties levert aan ambitieuze startups, groeiende merken en corporates in allerlei sectoren. In 2023 kijkt het jonge team terug op geslaagde projecten voor onder andere Landal Greenparks, Captains en Eneco eMobility.

‘We leveren echter meer dan alleen het digitale eindproduct. Daar gaan namelijk nog wat stappen aan vooraf’, aldus Aron van Dijk. ‘We nemen onze klanten volledig mee in het proces. Van het eerste idee naar een onderbouwde strategie, en van de grove ontwerpen tot aan het perfecte, intuïtief werkende, resultaat.’

Na de oplevering van het digitale product kunnen klanten van DIGIWEDO blijven rekenen op professionele steun. ‘We blijven niet alleen verantwoordelijk voor het onderhoud; onze klanten kunnen tussendoor ook bij ons terecht voor allerlei vragen op het gebied van digitalisering & marketing. Ons doel is dat onze klanten de digitale oplossingen volledig omarmen en begrijpen. Daarbij helpen vinden we het leukste wat er is!’ DIGIWEDO zet die missie voort op Instagram en LinkedIn door veelvoorkomende vragen over digitale termen op een speelse en heldere manier te verduidelijken. In oktober deelde DIGIWEDO een eerste post in deze reeks, over de betekenis van een headless CMS.

Meer nieuws