Ondernemerschap

Dimitri van Bekkum (AWL Moerdijk) laat medewerkers delen in succes

AWL Moerdijk - Klundert

Een enthousiaste Dimitri van Bekkum (directeur-eigenaar van AWL Moerdijk) vertelt in ons nieuwe magazine over topjaar 2021 en de bouw van een nieuwe loods op de Tweede Maasvlakte.  

Dimitri: ‘We hebben geen strak regime of duidelijke hiërarchie. We weten hoe het met onze ruim veertig medewerkers gaat; zowel privé als op het werk. We betrekken hen overal bij en daardoor ontstaat er een open sfeer. Als het écht moet, is de positie van het management en de medewerkers ook duidelijk. We hebben onlangs salarissen verhoogd, met meer dan de inflatiecorrectie. We hebben keihard gewerkt en ook medewerkers hebben vrije dagen opgeofferd. Als het met mij goed gaat, gaat het ook goed met mijn mensen. Dat zie je ook terug in ons personeelsbestand, want we hebben weinig verloop.’

Nieuwe loods

Een mooi project is de nieuwe loods die gebouwd wordt op de Tweede Maasvlakte. Een prachtige locatie pal bij de terminals. Het is een back-uploods voor bestaande klanten, met beperkte ruimte voor nieuwe klanten. Dimitri: ‘Als ik voor opdrachten tientallen mensen moet aannemen, moet ik nee verkopen. Want dan kan ik ons hoge serviceniveau niet garanderen’. 

Beter in balans 

Dimitri vertelt dat hij de dagelijkse operatie meer los kan laten dan toen hij AWL overnam in 2016.  Toen gaf hij het werk voorrang en dat trok een zware wissel op zijn privéleven. Nu doet hij het anders en is de balans beter.

Lees het hele verhaal van Dimitri van Bekkum in ons volgende magazine. We lanceren dat nummer op maandag 17 oktober in The Boathouse Kralingen.  

Dit artikel wordt u aangeboden door

AWL Moerdijk

Warehousing & Logistics

Meer nieuws