Ondernemerschap

Dochter Ruud van der Poel parttime in dienst bij de M&P Groep

M&P Groep - Dordrecht

Eva van der Poel is per 1 augustus parttime in dienst getreden bij de M&P Groep als medewerkster management ondersteuning. Eva is de dochter van eigenaar Ruud van der Poel en de zus van Rick van der Poel, die ook werkzaam is bij M&P in Dordrecht.

‘Eva zal haar werkzaamheden verrichten vanuit de familieholding ten behoeve van de onderliggende werkmaatschappijen en gelieerde bedrijven’, zegt  Ruud van der Poel trots. ‘Zij is samen met Rick de tweede generatie die in ons familiebedrijf gaat werken. Dat ligt in lijn voor wat betreft de continuïteit van de onderneming en de beoogde bedrijfsopvolging.’

Ruuds dochter Eva studeert International Business & Sales bij EuroCollege Hogeschool in Rotterdam.

Lees ook: 

Ruud van der Poel (M&P Groep): ‘Wij hebben Nederland ingericht met servicecenters’

De M&P Groep bestaat uit: M&P Facility & Security Services, M&P Glasbedrijf & Glasschadeherstel, M&P Property Maintenance Services en M&P Advisory & Administration.

Foto: Ruud van der Poel (m) naast Eric Tournier (ICL, links) en Dragan Culic (ARBO Rotterdam, rechts) tijdens een businesslunch van Friends in Business. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

M&P Groep

Als groepsholding faciliteert M&P Industries B.V. haar diverse werkmaatschappijen op verschillende gebieden, zoals algemeen beleid, toekomstvisie, administratie en financiering, human resources, certificeringen etc. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening die zij bieden.

Meer nieuws