Ondernemerschap

Dragan Culic (ARBO Rotterdam): ‘Sponsoring gaat ook in deze tijd gewoon door’

ARBO Rotterdam - Rotterdam

‘Wij doen zaken door heel Nederland en ook in het buitenland, maar ARBO Rotterdam is een echte Rotterdamse onderneming.’ Dat zegt directeur Dragan Culic, een man met een groot sporthart.

Culic is supporter van Sparta, maar is zakelijk ook betrokken bij veel andere sportverenigingen in de regio. Zo is ARBO Rotterdam sponsor van alle drie de betaald voetbalorganisaties: Sparta, Feyenoord en Excelsior. ‘Ze zijn allemaal prachtig, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Sparta', zei Culic al eerder voor de camera van Friends in Business.

Lees ook: Dragan Culic (ARBO Rotterdam): 'Sparta gaat nooit meer degraderen'

Deze week plaatste ARBO Rotterdam een post op social media over het sponsorschap van Excelsior. Het Rotterdamse bedrijf werkt al jaren samen met de Kralingse club. 'Sponsoring gaat ook in deze tijd gewoon door', zegt Culic. 'Excelsior is een prachtige club met een mooie traditie en met mooie mensen.'

ARBO Rotterdam is een landelijk opererend bedrijf, specialist op het gebied van kwaliteit, arbo/veiligheid en milieu.

Dit artikel wordt u aangeboden door

ARBO Rotterdam

ARBO Rotterdam is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Veiligheid (Arbo), Kwaliteit en Milieu. Wij adviseren u over alle veiligheids-, Milieu- en kwaliteitskwesties binnen uw bedrijf en verzorgen opleidingen voor uw personeel.

Ga naar de website

Meer nieuws