Ondernemerschap

DRV Accountants & Adviseurs sluit zich aan bij Friends in Business

Moore DRV - Rotterdam

DRV Accountants & Adviseurs heeft zich aangesloten bij Friends in Business. Deze accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers in de echte economie is al sinds de jaren ’40 in Rotterdam gevestigd; nu nog aan de Hoofdweg en vanaf de zomer in het Victoriapark aan de Kralingseweg.

In het komende magazine van Friends in Business vertellen drie partners van DRV, Gerben Maarleveld, Harry Verwey en Loek Vergeer, over hun passie voor familiebedrijven voor wie DRV ‘Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’ belooft te zijn.

DRV is een organisatie met ruim 600 mensen verdeeld over twaalf vestigingen in Zuidwest-Nederland. In Rotterdam werken bijna 90 professionals. Het kantoor heeft cliënten in de volle breedte van het mkb en haar dienstverlening volledig afgestemd op de behoefte van deze ondernemers in de echte economie.

Welkom bij Friends in Business!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws