Ondernemerschap

Duncan Laurence naar Hét Rotterdam Gala in Onderzeebootloods

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

Op zaterdag 22 juni vindt in de Onderzeebootloods Hét Rotterdam Gala plaats en voor de tweede editie van dit evenement heeft de organisatie Duncan Laurence weten te strikken. De Hellevoeter won vorige week in Tel Aviv het Eurovisiesongfestival met het nummer Arcade. Het was de eerste Nederlandse zege sinds 44 jaar.

Hét Rotterdam Gala werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd. ‘Een enorm succes’, zei Hendrik van der Wyck, één van de organisatoren, onlangs nog. ‘We hebben toen veel opgehaald voor de speeltuintjes in Rotterdam. We zijn nu nog steeds bezig met het opknappen van die speeltuintjes. Daar zijn we als stichting heel trots op. Dit jaar wacht een nieuwe uitdaging. Geld ophalen voor de dementerenden in Rotterdam. Stadstuintjes aanleggen waar dementerenden kunnen werken onder begeleiding.’

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam is net als vorig jaar gastheer op 22 juni. ‘Hij is de aanstichter van dit gala’, aldus Van der Wyck. 

Voor meer informatie over dit benefietgala ga naar www.hetrotterdamgala.nl of stuur een e-mail naar info@hetrotterdamgala.nl. 

Foto: Hendrik van der Wyck, Regina de Jongh en Herman Vaanholt

Dit artikel wordt u aangeboden door

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.

Meer nieuws