Ondernemerschap

Dutchtainer helpt FSV de Feijenoorder met uitbreiding sfeercontainer

Dutchtainer - Barendrecht

Dutchtainer heeft de supportersvereniging van Feyenoord mogen helpen met het realiseren van de uitbreiding van hun sfeercontainer. Door de twee nieuwe gemodificeerde Dutchtainer containers onder de 40ft te plaatsen en met elkaar te verbinden, kan het sfeerteam van FSV de Feijenoorder nu gemakkelijker acties voorbereiden en uitvoeren.

De supportersvereniging organiseert vaak prachtige en smaakmakende sfeeracties bij thuiswedstrijden van Feyenoord in de Kuip. Ook regelen zij onder meer het vervoer naar wedstrijden en evenementen.

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Salesmanager Bjorn Verseput staat in het zomermagazine van Friends in Business.

In dat verhaal vertelt hij over de transitie van de container. Die wordt niet meer alleen gebruikt om goederen in te vervoeren. Dutchtainer, gespecialiseerd in containermodificaties in de breedste zin van het woord, maakt van alles mogelijk: kantoor-units, sanitaire voorzieningen, garages, laboratoria of zwembaden. ‘We worden nog dagelijks verrast door de vindingrijkheid van onze klanten’, zegt Bjorn.

Lees ook: Containers in transitie

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws