Ondernemerschap

Dutchtainer lanceert nieuwe website

Dutchtainer - Barendrecht

Dutchtainer heeft sinds vorige week een nieuwe website. ‘Een prachtige website met veel foto’s van projecten en onze producten’, zegt Bjorn Verseput.

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Op het nieuwe platform staan de vele mogelijkheden die het in Barendrecht gevestigde bedrijf biedt voor de zakelijke markt én voor particulieren.

Ook is het mogelijk om via container modificaties een custom container te ontwerpen. Dutchtainer levert zowel standaard container modificaties tegenover een vaste prijs en modificaties op aanvraag voor een passend resultaat. De containers zijn onder meer inzetbaar voor productlanceringen, evenementen, roadshows, horecagelegenheden, winkels, bars, restaurants, zwembaden en voor accommodatie.

Klik hier om naar de nieuwe website van Dutchtainer te gaan.

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws