Ondernemerschap

Dutchtainer plaatst containerunit op complex van honk- en softbalvereniging Neptunus

Dutchtainer - Barendrecht

Dutchtainer heeft een containerunit geplaatst op het complex van honk- en softbalvereniging Neptunus. Het jonge en dynamische bedrijf, gespecialiseerd in containermodificaties in de breedste zin van het woord, is als sponsor betrokken bij de Rotterdamse club. ‘Neptunus is een sympathieke club met enthousiaste sporters en leden. Zij verdienen topfaciliteiten’, vindt Bjorn Verseput, salesmanager van Dutchtainer. Bij het nieuwe hoofdveld voor het softbal van Neptunus is een container geplaatst die gaat dienen als bar, maar het is ook de plek waar officials plaats zullen nemen tijdens wedstrijden.

Het Rotterdamse bedrijf is sinds de oprichting in 2019 betrokken bij topsport in de regio Rijnmond. De naam van Dutchtainer is al drie jaar verbonden aan Neptunus en honkbal. Tijdens het World Port Tournament in 2019 plaatste Dutchtainer nog containers op het plein voor het stadion van Neptunus. Friends in Business maakte destijds foto’s van Bjorn Verseput in het Familiestadion voor een artikel in het bladmagazine.

Ondertussen groeit Dutchtainer flink door. Zo is Caribbean Container Solutions inmiddels al enige tijd een feit. ‘Met Caribbean Container Solutions richten we ons op, en dat zal niemand verbazen, het Caribisch gebied.’ Lees hier meer over die ‘uitgelezen kans’ voor Dutchtainer. 

Bjorn Verseput staat ook in ons zomermagazine van dit jaar. In dat verhaal vertelt hij dat Dutchtainer nog dagelijks verrast wordt door de vindingrijkheid van klanten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws