Ondernemerschap

EcoVadis Silver certificaat voor BeGlobal

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal heeft onlangs het EcoVadis Silver certificaat behaald. ‘Wij geloven in verantwoord en duurzaam ondernemen’, aldus André Noordwijk en Marco Horneman (foto), de oprichters en directie van BeGlobal. ‘We gaan nu voor goud. We rekenen erop dat we binnen korte termijn het Ecovadis Gold certificaat toegekend krijgen. Dat proces is al in gang gezet.’

Officiële erkenning
'Wij hechten grote waarde aan verantwoord ondernemen en duurzaam opereren. Dat is belangrijk voor BeGlobal, en natuurlijk voor onze klanten en toeleveranciers  waarmee we samenwerken. Met het EcoVadis label laten we letterlijk zien dat we onze maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid nemen en ethisch zakendoen hoog in het vaandel hebben staan.' Dat BeGlobal  al sinds 2017 aangesloten is bij Amfori BSCI is daar ook een bewijs van.

EcoVadis
EcoVadis beoogt de verbetering van de praktijk van bedrijven op milieu- en sociaal gebied door de invloed te gebruiken op de globale productieketens. EcoVadis exploiteert het eerste samenwerkingsplatform waarmee bedrijven de prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen evalueren van hun leveranciers, gespreid over 150 sectoren en 110 landen.

De betrouwbare evaluaties en gemakkelijk te gebruiken evaluatietools laten bedrijven toe de risico's te beheersen en eco-innovaties aan te moedigen in hun wereldwijde productieketens.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws