Ondernemerschap

Edwin Hoogerwerf (Daikin): ‘Trotse partner van de KPN Schaatsvriendendag’

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin Nederland is op zondag 9 februari als partner verbonden aan de KPN Schaatsvriendendag bij Flevonice in Biddinghuizen. Schaatshelden, sponsoren en tientallen vrijwilligers zetten zich op deze bijzondere dag in om mensen met een handicap en aanhang kennis te laten maken met de schaatssport. ‘Wij zijn een trotse partner van dit evenement’, zegt Edwin Hoogerwerf, managing director van Daikin.

De KPN Schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht handicap en leeftijd. Deelname aan deze leuke dag is gratis. Wel is inschrijving vooraf nodig

Tijdens de elfde KPN Schaatsvriendendag gaan bezoekers met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking samen met hun vrienden de schaatsbaan op. Naast schaatsen zijn er verschillende andere activiteiten op het ijs, zoals curling en ice-biking. Ook zijn er dit jaar weer professionele clinics te volgen. Muzikale ondersteuning maakt de dag compleet en zorgt voor een unieke sportdag voor de gehandicaptensport.

Lees ook: Edwin Hoogerwerf (Daikin): 'Het is een hectisch jaar geweest'

Daikin is sinds 2018 hoofdsponsor van de KNSB. Het contract loopt door tot en met de Winterspelen van 2022. Ook is Daikin enkele maanden geleden een samenwerking aangegaan met topschaatser Sven Kramer. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws