Ondernemerschap

EEN REVOLUTIE VOOR FESTIVAL-OMZETTEN 

Dutchtainer - Barendrecht

In de bruisende wereld van festivals, waar de combinatie van beleving en gemak de sleutel is tot succes, worden innovatieve oplossingen steeds meer gewaardeerd. Het concept van de Plug-and-Play Barcontainer, onder leiding van Isabelle Schrage van Dutchtainer, biedt een ware revolutie voor festivalorganisaties die streven naar efficiëntie en groei van hun omzet. 

Hoewel duurzaamheid een belangrijke overweging is, ligt de focus vooral op de extra omzet die de barcontainer kan opleveren voor gevestigde (strand)restaurants. Deze baanbrekende oplossing stelt uitbaters op festivals in staat om op een effectieve en milieuvriendelijke manier drankjes te serveren, terwijl hij ook bijdraagt aan een groene toekomst door het continue hergebruik van de containers en de apparatuur.

Ook voor strandtenthouders
‘De Plug-and-Play Barcontainer biedt operationele efficiëntie en verbetert ook de algehele festivalervaring voor zowel bezoekers als organisatoren.’ Isabelle Schrage, de drijvende kracht achter Dutchtainer, heeft met haar toewijding aan duurzame oplossingen en haar innovatieve aanpak een nieuwe standaard gezet voor moderne festivalvoorzieningen. ‘Ook strandtenthouders maken in toenemende mate gebruik van een extra uitgiftepunt waardoor mensen gewoon op het strand hun drankje kunnen drinken.’

De ondernemer zelf aan het woord
Bastiaan Booij, een gedreven ondernemer en een van de uitbaters tijdens de Wielerronde van Barendrecht, getuigt van de effectiviteit en het gemak van de barcontainers van Dutchtainer. Vorig jaar maakte Booij gebruik van de innovatieve oplossing, waardoor ze perfect konden voorzien in hun horecafaciliteiten.

Het team van Dutchtainer verzorgde, onder leiding van Isabelle, het hele traject, waardoor Bastiaan en zijn collega’s zich volledig konden richten op het evenement zelf. Volgens hem tellen niet alleen de praktische voordelen van de Plug-and-Play Barcontainer, maar is die ook van toegevoegde waarde voor gerenommeerde evenementen zoals de Wielerronde van Barendrecht.

Een Barcontainer, wat is dat nu precies?
De essentie van de Plug-and-Play Barcontainer gaat verder dan alleen een traditionele bar. Het is een volledig geïntegreerde oplossing die vooraf wordt geassembleerd en eenvoudig op elke festivallocatie kan worden geplaatst. Met ingebouwde koeling, tapsystemen en opslagruimte voor voorraden, elimineert het de noodzaak voor complexe installaties en bespaart het kostbare tijd en middelen voor organisatoren.

Deze container biedt niet alleen operationele efficiëntie, maar verbetert ook de algehele festivalervaring. Door de gestroomlijnde opstelling kunnen bars snel worden geopend, wat resulteert in kortere wachttijden en tevreden klanten. Bovendien biedt het modulaire ontwerp van de container flexibiliteit, waardoor organisatoren de lay-out kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften tijdens hun evenement.

Vergroot je commerciële ruimte 
Voor festivalorganisaties betekent de Plug-and-Play Barcontainer ook aanzienlijke financiële voordelen. Door de snellere service en betere klanttevredenheid kunnen festivals hun omzet verhogen en tegelijkertijd hun operationele kosten verlagen. Door het modulaire karakter van de container zijn de inkomstenstromen te diversifiëren door aanvullende diensten, zoals merchandiseverkoop of foodtrucks, te integreren.

Met de groeiende vraag naar duurzame en efficiënte oplossingen in de evenementenindustrie, heeft de Plug-and-Play Barcontainer een veelbelovende toekomst. 

Horecagelegenheden van morgen
Isabelle Schrage heeft met de barcontainer van Dutchtainer niet alleen een product gecreëerd, maar een paradigma verschoven naar een meer verantwoorde en innovatieve benadering van festivalvoorzieningen en strandrestaurants. Als visionair streeft ze naar verbetering en ontwikkeling, waarbij zij de standaard wil blijven bepalen voor de horecagelegenheden van morgen.

Met de Plug-and-Play Barcontainer zorgen Isabelle en Dutchtainer voor een revolutie in de evenementenindustrie. Met zijn combinatie van operationele efficiëntie, klanttevredenheid en duurzaamheid belooft het concept de omzetten van horecagelegenheden te verhogen en ook bij te dragen aan een groenere toekomst door het hergebruik van de containers. Als een integraal onderdeel van de evolutie van evenementenvoorzieningen zal de Plug-and-Play Barcontainer een blijvende impact hebben op de manier waarop we festivals ervaren en organiseren.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws