Ondernemerschap

Ellerman City Liners breidt uit: ‘Nu ook directe short sea verschepingen van en naar Zuid-Europa’

Uniserve - Rotterdam

Een mooie toekomstgerichte uitbreiding voor Ellerman City Liners: de logistiek dienstverlener biedt vanaf nu ook een directe verbinding aan met Spanje en Portugal. Vanuit de Rotterdamse haven wordt rechtstreeks gevaren op Cadiz, Setubal en Aveiro.

‘Voor ons is deze uitbreiding opnieuw een mooie ontwikkeling,’ zegt Gary Hardie, European Regional General Manager bij Uniserve, wat het grootste private owned logistieke bedrijf van het Verenigd Koninkrijk is. Ellerman City Liners is onderdeel van de Uniserve Group, dat wil uitbreiden in Europa. Rotterdammer Gary is daar verantwoordelijk voor. Zijn missie begon vorig jaar vanuit Nederland. 

Lees ook: 36-jarige Gary Hardie (Uniserve): ‘Blij met het vertrouwen van de board’

Na Verre Oosten nu Zuid-Europa
Gary: ‘Vorig jaar zijn we begonnen met het varen met onze eigen schepen en containers vanuit het Verre Oosten naar het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België. Nu kunnen we ook additionele service aanbieden voor short sea verschepingen van & naar de Zuid-Europese markt. We bieden de beste transittijden in onze klasse en zijn de enige directe service van en naar de haven van Aveiro.’

Het eerste schip van deze nieuwe lijn vertrok op donderdag 3 november vanuit Cadiz (Spanje). Via Setubal, Aveiro (Portugal) wordt gevaren naar Rotterdam. Ook de havens van Teesport en Tilbury (Verenigd Koninkrijk) maken onderdeel uit van de vaste route. De shortsea-service vaart onder de vlag van Ellerman City Liners, dat onderdeel is van de Uniserve Group.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Uniserve

Your global business

Meer nieuws