Ondernemerschap

EMboost laat Friends genieten van Feyenoord

EMboost - H.I. Ambacht

Feyenoord treft zondag in het laatste competitieduel van 2017 in eigen stadion Roda JC. Zestien ‘Friends in Business’ brengen een bezoek aan de regerend landskampioen, EMboost stelt kaarten beschikbaar voor dit uitje in de Kuip. Feyenoord – Roda JC begint om 16.45 uur.

Van 31 januari tot 1 februari organiseert Friends in Business in samenwerking met reispartner EMBoost ook een studiereis. Een ervaring om nooit te vergeten, een trip naar Londen én een wedstrijd bezoeken van de Engelse topclub Chelsea op Stamford Bridge. 

Mis dit niet, een prachtig programma, met naast een overnachting in het hotel in het stadion, ook een sport & business talkshow, onder leiding van Jan Dirk Stouten en een bijzondere gast. Verder een bezoek aan een vooraanstaand mediabedrijf. Oftewel; een twee mooie dagen en een uitstekende mogelijkheid om nieuwe Friends in Business te ontmoeten.

Dit arrangement is te boeken voor € 799,- p.p, voor Friends geldt een speciale korting van € 100,-. Gebruik hiervoor kortingscode FIB100.

Voor meer informatie over dit arrangement, de concrete aanbieding en inschrijven: kijk op www.relatiemarketing.nl/fib.

Dit artikel wordt u aangeboden door

EMboost

EMboost is een eventmarketing- en relatiemarketingbureau, gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.

Meer nieuws