Ondernemerschap

Emmy Nakken (Van Dorp): ‘In afgelopen jaar wederom gezien hoe flexibel onze medewerkers zijn’

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Van Dorp is weer vol goede moed aan 2022 begonnen. Directiesecretaresse Emmy Nakken: ‘We hebben voor 2022 mooie opdrachten en contracten gescoord, dus we zien dit jaar positief tegemoet.’

Van Dorp blijft ondanks alle coronamaatregelen optimistisch. ‘We hebben afgelopen jaar wederom gezien hoe flexibel onze medewerkers zijn. Samen hebben we veel werk verzet, maar het zou erg fijn zijn als we dit jaar ook weer eens wat leuke dingen kunnen organiseren voor onze medewerkers. Ook leuke dingen horen bij het succes van ons bedrijf’, vertelt Nakken.

‘De saamhorigheid tussen binnen- en buitendienst vinden wij belangrijk. Daarom hopen we dat we de draad weer op te kunnen pakken zoals twee jaar terug waardoor we elkaar weer wat vaker op een informele manier kunnen zien en spreken.’

Ook in de missie van Van Dorp staat de mens centraal: De mens is meer waard dan de euro. Neem eens een een kijkje op hun website.

Lees ook: Gele pioniers veroveren Rotterdam

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws