Ondernemerschap

‘Je bent dag en nacht bezig maar je krijgt er veel voor terug’

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Onlangs werd in de tuin van Bilderberg Parkhotel voor de zesde keer een kunstzinnig vaatje met Nieuwe Haring uitgereikt aan een Rotterdammer die veel voor de stad betekent. Dit jaar werd het felbegeerde vaatje overhandigd aan Marcel Haug en Debbie van Polanen, eigenaren van Comedy Club Haug in Rotterdam. De eigenaren hebben veel betekend voor het culturele aanbod van Rotterdam en brachten comedy terug naar de stad.

Op de Haringparty, georganiseerd door het Bilderberg Parkhotel en PR bureau MissPublicity, werd het vaatje traditiegetrouw ‘live’ beschilderd. Dit jaar was het de eer aan kunstenares Joni Kling, zij veranderde het vaatje in een prachtig kunstobject.

Tanja is met haar bedrijf, Improve Hospitality, expert op gebied van hospitality trainingen en ‘de kracht van taal’. Haar opdrachtgevers zijn nationale en internationale bedrijven waar excellente dienstverlening en onderscheidende hospitality het verschil moeten maken. Zij is hiervoor onlangs beloond met een onderscheiding als een van de beste hospitality trainers ter wereld.

Het Bilderberg team kijkt voldaan terug op hun jaarlijkse haringparty. Hier stonden ‘ontmoeten, ontdekken en ontspannen’ centraal. ‘Horeca is afwisselend en je ontmoet steeds andere mensen, maar je bent dag en nacht bezig’, aldus Erik de Wit, trotse hotelier.

Kijk naar alle mogelijkheden en arrangementen die Bilderberg Parkhotel te bieden heeft

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws