Ondernemerschap

Extra voorstellingen van De Marathon in Luxor

Luxor Theater Rotterdam - Rotterdam

‘De Marathon’ is dit jaar in het Luxor Theater met open armen ontvangen door Rotterdammers. Het publiek kan geen genoeg van krijgen van de geel/paarse hardlooppakjes, moorkoppen, blikken bier en Rotterdamse humor. Al ruim 50.000 bezoekers hebben ‘De Marathon’ gezien. Op zaterdag 16 september stond de laatste voorstelling gepland, mocht u die gemist hebben, krijgt u alsnog een kans in november.

‘Oké, nog drie voorstellingen. Maar daarna kappen we er echt mee hoor,’ zegt John Buijsman, één van de hoofdrolspelers. De acteurs genieten enorm van de reacties uit de zaal tijdens de voorstellingen in Luxor. ‘Er zijn bezoekers die de voorstelling al drie keer hebben bezocht. Dat is toch fantastisch!’

Op woensdag 15, vrijdag 17 en zaterdag 18 november zijn de allerlaatste drie voorstellingen te zien. Ga snel naar www.luxortheater.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Luxor Theater Rotterdam

In 1917 lieten twee ondernemers aan de Kruiskade in Rotterdam het Luxor Theater bouwen: een bioscooptheater dat meteen met afstand het grootste van Nederland was. Luxor is er ongelofelijk trots op om een eeuw lang een belangrijk onderdeel te zijn van het Rotterdamse uitgaansleven en verheugt zich op de toekomst.

Ga naar de website

Meer nieuws