Ondernemerschap

FC Dordrecht kiest ook voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Ormer ICT - Schiedam

Na Excelsior vorige week kiest ook FC Dordrecht voor het ticketplatform Tymes4 van Ormer ICT. FC Dordrecht maakt hiermee flinke stappen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid voor haar supporters en bespaart tegelijkertijd op de backoffice vanwege de koppelingen met onder andere Sports Alliance, AFAS en Buckaroo.

‘Je ziet dat clubs in een rap tempo overstappen naar Tymes4, vanwege de vele mogelijkheden. Tymes4 wordt daarbij een integraal onderdeel van het eco-systeem waar de BVO’s mee werken. Wij zien met vertrouwen vooruit naar de samenwerking met Tymes4’, zegt Hans de Zeeuw, algemeen directeur van FC Dordrecht.

Folker de Pundert, directeur Ormer ICT en verantwoordelijk voor Tymes4: ‘Het is goed om te zien dat onze visie op de ticketing in de BVO-wereld daadwerkelijk de juiste is. Ook FC Dordrecht kiest vanwege onze vier kernpunten voor Tymes4. Met name de koppelingen met andere systemen gaat hen zeer veel helpen verwacht ik.’

Foto: Ormer ICT

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws