Ondernemerschap

De fietsenstalling containers van Dutchtainers worden al volop ingezet!

Dutchtainer - Barendrecht

Ze zijn robuust, duurzaam en praktisch, en kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. Speciale aandacht is besteed aan het accommoderen van elektrische fietsen, met stopcontacten voor het opladen en optionele verlichting met bewegingssensoren en een vergrendelbaar rolluik om diefstal te ontmoedigen.

Aan de buitenkant van de container is een nis voorzien om een externe voedingsbron aan te sluiten, terwijl aan de binnenkant elektriciteit beschikbaar is voor gebruik. Dutchtainer biedt ook de mogelijkheid om de benodigde stekker te huren bij het huren van de container, waardoor klanten deze niet zelf hoeven aan te schaffen.

Deze fietsenstalling containers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals evenementen, woningcorporaties, bedrijven en scholen. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en duurzaam in gebruik. Voor wie behoefte heeft aan zowel fietsenstalling als opslag, is de 40ft container ideaal voor een tweedeling van doeleinden.

Naast verkoop biedt Dutchtainer ook verhuur van deze fietsenstallingen aan, waardoor ze een ideale tijdelijke oplossing bieden voor diverse locaties. De kernkwaliteit van Dutchtainer ligt in onze persoonlijke service en ons vermogen om met u mee te denken, waardoor we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws