Ondernemerschap

Fit to Start bij IW Zuid-Holland

IW Zuid-Holland - Rijswijk

Met het Fit to Start programma bereidt IW haar Monteurs in Opleiding voor op hun leer-werktraject. Zo gaan de startende monteurs zelfverzekerder de Technische Installatiebranche tegemoet. 

IW besteedt aandacht aan veiligheid, basistechnieken, materiaalkennis en verwachtingen. Het goed doorlopen van het gehele Fit to Start programma is van belang in de opstart naar het leer-werkbedrijf waar de verdere ontwikkeling zal plaatsvinden. De aftrap van het Fit to Start programma was een feestelijk en goed verzorgd event. IW sluit het einde van het Fit to Start programma af met een certificaat en de eerste stap als beroepsbeoefenaar. 

IW richt zich op een toekomst door techniek. Ze bieden opleidingen, cursussen en trainingen in talloze richtingen in de techniek. Naast de technische installatiebranche ook Engineering, Elektrotechniek, onderhoudstechniek, noem maar op. Neem eens een kijkje op de website want IW is altijd in de buurt. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws