Ondernemerschap

Flexx Event & Traffic Support: van Marathon Rotterdam naar Pinkpop

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Event & Traffic Support, een onderdeel van de FlexxGroup, heeft tien verkeersregelaars ingezet voor de NN Marathon Rotterdam van afgelopen zondag. De medewerkers stonden bij Weena en de Coolsingel om het verkeer in goede banen te leiden.

Flexx Event & Traffic Support was voor de eerste keer betrokken bij het spektakel in Rotterdam, waar jaarlijks tienduizenden mensen op afkomen. Het Rotterdamse bedrijf gaat binnenkort ook verkeersregelaars inzetten bij andere grote evenementen: Pinkpop, Dance Valley en Pride Amsterdam. 

De marathon van Rotterdam werd dit jaar alweer voor de 39ste keer gehouden. De Keniaan Marius Kipserem won in een tijd van 2.04.10, een nieuw parcoursrecord. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws