Ondernemerschap

Flexx Facility schittert in Zo Kan Het Ook op RTL 4

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Facility, onderdeel van de FlexxGroup, was afgelopen zaterdag te zien in het programma ‘Zo Kan Het Ook’ op RTL 4. In de schoonmaakbranche worden veel chemicaliën gebruikt. Dit is niet wenselijk voor zowel mens als milieu.

Leonard de Lange en Karin Zwaan van Flexx Facility vertelden in 'Zo Kan Het Ook' hoe gestabiliseerd ozonwater een alternatief biedt. 'Een tijd geleden zijn we al benaderd voor dit programma', zegt De Lange, commercieel directeur van het Rotterdamse bedrijf. 

‘De redactie van RTL was op zoek naar facilitair dienstverleners die een andere werkwijze hanteren dan de branche. Dat doen wij met Flexx Facility. Wij reinigen met ozonwater, een natuurlijk product dat vrij is van chemicaliën.'

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws