Ondernemerschap

Flexx Mobility geniet in Kaat Mossel van sfeer en tevreden gasten

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Mobility heeft afgelopen woensdag de valet parking verzorgd bij Kaat Mossel tijdens de nieuwjaarslunch van Friends in Business. ‘We zijn knallend het nieuwe jaar ingegaan’, zegt Leonard de Lange. ‘Wij hebben genoten van de gezellige sfeer, maar zeker ook van de tevreden gasten die gebruik maakten van onze service.’

Sinds oktober vorig jaar verzorgt Flexx Mobility, een onderdeel van FlexxGroup, de valet parking voor het Rotterdamse restaurant aan de Admiraliteitskade. Ron Hirt, eigenaar van Kaat Mossel, nam contact op met De Lange naar aanleiding van de Rotterdam Business Party in september in The Boathouse Kralingen. FlexxGroup was als partner aan dat evenement verbonden. 

Lees ook: Leonard de Lange (FlexxGroup): 'Ik merk dat het netwerk enorm is toegenomen' 

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws