Ondernemerschap

Flexx Mobility start met kennismakingsactie

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Mobility, onderdeel van de Flexxgroup, is gestart met een kennismakingsactie. Reserveer nu een representatieve chauffeur en ontvang 10 procent korting op uw eerste reservering onder vermelding van actiecode ACTIEFM01.

De chauffeurs van Flexx Mobility staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar. Sinds dit jaar is Flexxgroup zich meer gaan richten op de chauffeurstak. 

Flexx Mobility levert de volgende diensten: studentenchauffeurs, directiechauffeurs, auto’s met chauffeur, 9-persoonsbussen met chauffeur, Bob-chauffeurs, airportservice, valet parking, koeriers en evenementenbegeleiding.

Klik hier voor de website van de Flexxgroup.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws