Ondernemerschap

Flexx Talent Uitzendbureau BV gaat samen met Van der Kroft People

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Talent Uitzendbureau BV, een onderdeel van de FlexxGroup, gaat samen met Van der Kroft People. ‘Door middel van deze samenwerking zullen er voor onze medewerkers enorm veel leuke horeca-opdrachten bij komen’, zegt commercieel directeur Leonard de Lange. ‘Ons aanbod is groter, sterker en beter. Een mooier totaalpakket aan diensten en producten.’

Eerder deze maand verzorgde Flexx Mobility, ook een tak van het bedrijf van De Lange en Roland van Pelt, nog de valet parking van de nieuwjaarslunch van Friends in Business in Kaat Mossel.

Lees ook: Flexx Mobility geniet in Kaat Mossel van sfeer en tevreden gasten

Foto: FlexxGroup

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws