Ondernemerschap

FlexxGroup BV neemt Traffic-Comfort over

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

FlexxGroup BV heeft branchegenoot Traffic-Comfort overgenomen. Voormalig directeur Frans Bosman blijft als ambassadeur wel betrokken bij de organisatie.

‘Gezien de ontwikkelingen in de markt is schaalvergroting en continue verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening belangrijk’, zegt commercieel directeur Leonard de Lange. 

‘Met de overname van Traffic-Comfort heeft de FlexxGroup een tweede vestiging in Voorburg gerealiseerd en zijn wij een grotere speler geworden in gecertificeerde verkeersregelaars en opleidingen tot Verkeersregelaar en VCA.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws