Ondernemerschap

FlexxGroup en Breeman (BMW & MINI) verzorgen shuttle service bij groot boksevenement

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Flexx Mobility, onderdeel van de FlexxGroup, heeft in samenwerking met Breeman BMW en Breeman MINI afgelopen weekend de shuttle service voor Gladiatoren aan de Maas en het World Port Boxing 2019 verzorgd. ‘Onze chauffeurs zijn weer een ervaring rijker’, zegt Leonard de Lange, commercieel directeur van de FlexxGroup.

Gladiatoren aan de Maas, een spetterend boksgala voor een goed doel, vond plaats in het stadion van voetbalclub Excelsior. Op het veld was een enorme tent opgezet voor twee avonden boksen.

Op zaterdag Gladiatoren aan de Maas, met bokspartijen van Rotterdamse ondernemers, en op zondag het World Port Boxing met een interland tussen Nederland en Kazachstan én een WBA-titelgevecht van Stephen Danyo. De Rotterdamse prof won zijn partij over twaalf ronden van de Brit Navid Mansouri.

Lees ook: Leonard de Lange (FlexxGroup): 'Ik merk dat het netwerk enorm is toegenomen'

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws