Ondernemerschap

FlexxGroup en Friends in Business verlengen samenwerking

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

De FlexxGroup en Friends in Business hebben de samenwerking verlengd. De oprichters van de FlexxGroup zijn Roland van Pelt en Leonard de Lange. Laatstgenoemde was eerder dit jaar nog aanwezig bij een door Friends in Business georganiseerde businesslunch (zie video).

De FlexxGroup bestaat uit een drietal ondernemingen; Flexx Mobility, Flexx Talent Uitzendbureau en Flexx Event & Traffic Support.

2017 Was een bijzonder en mooi jaar voor de FlexxGroup. Toch is het bedrijf alweer volop bezig met het nieuwe jaar, want de FlexxGroup is ambitieuzer dan ooit.
‘Vorig jaar hebben wij twee bedrijven overgenomen – een verkeersregelingstak en een uitzendbureau – en daardoor is onze organisatie enorm gegroeid. We hebben honderd man personeel, dat is gewoon gaaf. Geweldig,’ aldus commercieel directeur Leonard de Lange.

‘In 2018 gaan we dat verdubbelen. Dit jaar gaan we ons veel op de chauffeurstak richten. We hebben al heel wat chauffeurs rondrijden, dat gaat goed, maar willen we een stuk groter gaan maken.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws