Ondernemerschap

FlexxGroup organiseert businessborrel in winterse sferen

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Op 14 januari organiseert FlexxGroup een businessborrel. Dat doen commercieel directeur Leonard de Lange en algemeen directeur Roland van Pelt in winterse sferen in Worldhotel Wings. Inloop vanaf 16.00 uur, met een officieel programma onder leiding van Jan Dirk Stouten (hoofdredacteur Friends in Business).

Gasten kunnen ook een mooie prijs winnen, een diner voor twee en een hotelovernachting bij Worldhotel Wings, bij Rotterdam The Hague Airport. De winnaar wordt geloot tijdens de avond. 

Er zijn voor 14 januari nog enkele plaatsen beschikbaar, dus u kunt zich nog aanmelden (met introducé) via info@flexxgroup.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws