Ondernemerschap

FlexxGroup: ‘Wederom hebben wij het Certificaat NBBU-cao Controle in the pocket’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

FlexxGroup heeft ook dit jaar weer het certificaat NBBU-cao Controle binnen. Dit is een controle op de correcte toepassing van de NBBU-cao’s voor uitzendkrachten en vast medewerkers.

'Zo zijn al onze opdrachtgevers verzekerd dat wij al onze talenten conform de eisen van de NBBU verloren', zegt Leonard de Lange, commercieel directeur van FlexxGroup.

Onlangs was De Lange samen met collega Romy van Pelt te gast in onze talkshow Studio Friends in Business. FlexxGroup heeft vanwege de coronacrisis een moeilijk jaar achter de rug, maar De Lange en Van Pelt zijn strijdbaar.

Lees ook: Leonard de Lange en Romy van Pelt (FlexxGroup) in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws