Ondernemerschap

Flexxgroup: zakelijke groei, discretie en wietlucht

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Roland van Pelt en Leonard de Lange staan later deze maand met Flexxgroup in het nieuwe magazine van Friends in Business. Twee jonge succesvolle ondernemers, die naast de uitzend- en verkeersregelaarstak in 2018 ook snel groeien met de chauffeurstak.

Redacteur Frank Waals ging op bezoek bij Flexxgroup, op een steenworp afstand van Rotterdam The Hague Airport. Dat leverde een mooi verhaal op. Over wiet bijvoorbeeld. ‘Laatst wilde een bekende Amerikaanse rapper van zijn concert in de Ziggo Dome naar een club in Rotterdam worden gebracht, maar dan wel non-stop wiet rokend in de auto. Dat is nog een heel getouwtrek geworden met zijn manager die behoorlijke geldbedragen bood om dat voor elkaar te krijgen,’ zegt De Lange. 

In het nieuwe magazine het hele wietverhaal, de zakelijke groei van Flexxgroup en discretie. 'Die hebben wij hoog in het vaandel staan.'

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws