Ondernemerschap

Fred Enterman (Rojo) in nieuwe magazine: ‘In drie kwartier sla ik mezelf helemaal leeg’

Rojo Steigerbouw - Delft

Fred Enterman van Rojo Steigerbouw staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. De directeur heeft met zijn bedrijf een bewogen tijd achter de rug. Rojo nam begin dit jaar voor het eerst in het bestaan twee bedrijven over: Mol Lifting uit Dordrecht en Nivo Steigerbouw uit Klundert.

Rojo levert steigers voor veel Rotterdamse nieuwbouwprojecten. ‘Neem Little C. Prachtig project, met die New Yorkse uitstraling. Maar ik behoud liever het weidse uitzicht over de polder in de Hoeksche Waard’, zegt Fred, die woont in Maasdam en geniet van een grote tuin.

Die tuin heeft voor Fred een soort therapeutische werking. Als hij op zaterdagochtend na een wandeling met zijn hond het nodige werk verzet in zijn tuin, is zijn hoofd zo leeg. Een bezoekje aan De Kuip doet ook wonderen. Samen met zijn zoon heeft hij al twintig jaar een seizoenkaart van Feyenoord. Zijn zoon en dochter inspireerden hem om te gaan boksen.

‘Dat doe ik drie keer in de week. Twee keer met een netwerkgroepje. En op zondagochtend doe ik high intensity training. In drie kwartier sla ik mezelf helemaal leeg. Daar kan ik echt alles in kwijt.’

Het hele verhaal met Fred Enterman in ons nieuwe magazine. Dat nummer presenteren wij op maandag 23 mei in het Zalmhuis.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rojo Steigerbouw

Rojo Steigerbouw b.v. is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met vestigingen in Delft (hoofdvestiging) en Swifterbant. Wij zijn werkzaam als steigerbouwbedrijf in de Bouwsector en “brengen hogerop dichterbij”.Rojo Steigerbouw b.v. is gespecialiseerd in diverse steigersystemen waaronder Metselsteigers, Renovatiesteigers en Ondersteuningsconstructies.

Meer nieuws