Ondernemerschap

Fred Enterman (Rojo Steigerbouw): ‘Domtoren voor ons een uniek project’

Rojo Steigerbouw - Delft

Rojo Steigerbouw is deze week gestart met een bijzonder project. ‘De opdracht is ons gegund om de Domtoren in Utrecht in de steigers te zetten. Een uniek project, voor ons een blikvanger’, zegt directeur Fred Enterman trots.

De Domtoren wordt door Rojo in de komende maanden in de steigers gezet voor een grondige restauratie, die in totaal vijf jaar gaat duren. Het gebouw is in 1975 voor het laatst gerestaureerd. 

Vorige maand tijdens een lunch van Friends in Business in Le Barrage in Ablasserdam vertelde Enterman over het project in Utrecht. Uiteraard is Rojo Steigerbouw ook in Rotterdam heel actief, bijvoorbeeld met een project vlakbij de Maastunnel.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rojo Steigerbouw

Rojo Steigerbouw b.v. is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met vestigingen in Delft (hoofdvestiging) en Swifterbant. Wij zijn werkzaam als steigerbouwbedrijf in de Bouwsector en “brengen hogerop dichterbij”.Rojo Steigerbouw b.v. is gespecialiseerd in diverse steigersystemen waaronder Metselsteigers, Renovatiesteigers en Ondersteuningsconstructies.

Meer nieuws