Ondernemerschap

Fred Enterman (Rojo Steigerbouw): ‘Van de 85 medewerkers zijn er 55 langer dan 12,5 jaar in dienst’

Rojo Steigerbouw - Delft

Fred Enterman was onlangs 28 jaar in dienst bij het in Delft gevestigde Rojo Steigerbouw. ‘Als je het naar je zin hebt hoef je ook niet ergens anders te gaan kijken’, zegt hij.

En Enterman is niet de enige die daar zo over denkt bij Rojo. ‘Wij hebben een trouwe en vaste groep mensen. Van de 85 medewerkers in loondienst zijn er liefst 55 langer dan 12,5 jaar in dienst. En daar komen er dit jaar nog eens drie bij. Dat zegt wel veel over ons bedrijf, denk ik. Ben ik best trots op.'

Rojo Steigerbouw heeft ook tijdens de coronacrisis voldoende werk. ‘Zijn we natuurlijk blij mee, maar we beseffen ook dat veel bedrijven het veel lastiger hebben. Dat is pijnlijk om te zien’, aldus Enterman.

Twee blikvangers voor Rojo zijn het in de steigers zetten van de Domtoren in Utrecht én nieuwbouwproject Little C, in de Rotterdamse Coolhaven. 

Lees ook: Rojo Steigerbouw: timelapse bouw steigers Domtoren

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rojo Steigerbouw

Rojo Steigerbouw b.v. is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met vestigingen in Delft (hoofdvestiging) en Swifterbant. Wij zijn werkzaam als steigerbouwbedrijf in de Bouwsector en “brengen hogerop dichterbij”.Rojo Steigerbouw b.v. is gespecialiseerd in diverse steigersystemen waaronder Metselsteigers, Renovatiesteigers en Ondersteuningsconstructies.

Meer nieuws