Ondernemerschap

Gemeente ‘s-Hertogenbosch kiest voor beveiligingsdiensten SERIS Nederland

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland gaat beveiligingsdiensten leveren aan de gemeente ‘s-Hertogenbosch. ‘Daar zijn we heel trots op’, zegt commercieel directeur Jan van Dijk.

'Wij verwelkomen deze mooie opdrachtgever en wensen onze beveiligers veel succes en werkplezier', meldt SERIS op social media.

Onlangs koos ook Maritiem Museum Rotterdam (MMR) voor de beveiligingsdiensten van SERIS Nederland. Het totale pakket van beveiligingsdienstverlening van het MMR, waaronder objectbeveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging, werd gegund aan SERIS Security.

Lees ook: SERIS Nederland trots op vertrouwen van Maritiem Museum Rotterdam

Foto: Jan van Dijk en Aad de Vries van SERIS Nederland

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws