Ondernemerschap

Gloednieuwe website van Ormer ICT is live

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT heeft sinds vorige week een gloednieuwe website. ‘De website is nu veel sneller en makkelijker in gebruik’, meldt het in Schiedam gevestigde bedrijf trots.

'Met een paar simpele klikken heb je toegang tot alle informatie over onze dienstverlening, onze vacatures, de ervaringen van onze klanten en je krijgt een leuk kijkje achter de schermen.' 

Vorig jaar zomer waren Jan Willem Jongebreur (algemeen directeur) en Peter Reulen (directeur outsourcing) nog te gast in Studio Friends in Business om met presentator Jan Dirk Stouten te praten over Ormer ICT. In dat gesprek ging het over Feyenoord, schaatsen, hun persoonlijke band én de toekomst van Ormer ICT.

Lees ook: Jan Willem Jongebreur en Peter Reulen (Ormer ICT) in Studio Friends in Business: 'Feyenoord rode draad in leven en werk'

Klik op de onderstaande LinkedIn-post van Ormer ICT om naar de nieuwe website te gaan:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws