Ondernemerschap

Golfen bij Seve: leerzaam, gezellig en zakelijk nuttig

Golfcenter Seve - Rotterdam

Friends in Business golft! Sinds oktober, met veel Friends, bij partner Golfcenter Seve. En afgelopen zondag haalde het gezelschap baanpermissie. ‘Het is ontzettend leerzaam, maar ook zakelijk nuttig en gezellig. Netwerken in een fijne omgeving’, zegt Frank van Leeuwen van Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning.

Dat vindt ook Tineke de Wit van Prodex. ‘Het is heel ontspannen en leuk met elkaar. Met Friends in Business krijgen wij altijd les op woensdag, maar buiten de lessen om ga ik ook wel eens. En met die baanpermissie mag ik nu echt de baan op.’

Van Leeuwen ziet ook progressie op de golfbaan: ‘Het gaat redelijk tot goed, ik had helemaal geen ervaring met deze sport. We krijgen echt ontzettend leuke lessen bij Seve en je leert elkaar beter kennen. Natuurlijk wil je jezelf ontwikkelen, echt vooruit gaan. De bedoeling is wel om te blijven golfen, bij Seve, maar ook wel een keertje op een andere golfbaan.’ De Wit, general manager bij Prodex: ‘Het gaat echt goed, alleen mijn swing kan nog wel iets beter.’

Jan Dirk Stouten, eindredacteur van Friends in Business, is ook elke woensdagavond van de partij bij Seve. ‘Het is mooi om met elkaar te trainen en te zien hoe iedereen dat beleeft. Ik zie soms een kant van iemand die je niet ziet als je alleen maar met elkaar praat. Toen we vrijdag ons eerste negen holes liepen waren sommigen erg fanatiek.

Bovendien is het een geweldig netwerk bij Seve, met alleen maar beslissers. Ik heb er al een aantal afspraken aan over gehouden’, aldus Stouten.  

Foto: Seve.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door

Golfcenter Seve

Midden in het centrum van Rotterdam is Golfcenter Seve de unieke locatie voor fanatieke golfers, zakelijke besprekingen, evenementen en de recreatieve golfer. 

Meer nieuws