Ondernemerschap

Grand Opening atelier Misura Sartoria in Amsterdam

18-03-19

Deze week, op donderdag 21 maart, vindt de Grand Opening plaats van het nieuwe atelier van Misura Sartoria in Amsterdam. Ambassadeur en cabaretier Najib Amhali is aanwezig bij de opening en ook Rotterdammer Sander de Kramer zal het woord voeren.

De eigenaren Jimmy Karaaslan en Rick Versnel laten de gasten het drie verdiepingen tellende atelier zien, van Misura Sartoria, Misura Casuals en Misura Ceremonia.
 
Met maatpakken van 499 euro tot maar liefst 25.000 euro in het assortiment, is er zonder twijfel voor iedereen een perfecte pasvorm samen te stellen. Amhali, Glen Faria, Jamal Ben Saddik, de hele selectie van voetbalclub Sparta Rotterdam dragen ook met veel plezier maatwerk van Misura Sartoria. 

‘Bij Misura Sartoria stellen we het karakter, de stijl en de wens van de klant altijd voorop. Onze tailors zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerk dat als een warme deken om je heen valt. Het draait bij ons niet alleen om de uitstraling, maar vooral om comfort, betrouwbare kwaliteit en bijbehorende service. En dat is precies wat de Misura Experience biedt en wij nu ook in Amsterdam maar al te graag laten zien’, aldus mede-eigenaar Versnel.

Ook tijdens de Grand Opening staat het Misura team voor je klaar om te bekijken welke stijl bij jouw karakter en lichaamsbouw past. Je hebt keuze uit een scala van hoogwaardige Italiaanse stoffen van onder andere Ariston, Caccioppoli, Guabello, Leeder, Loro Piana en Scabal. Zo creëert Misura Sartoria de ultieme maatpakken beleving, naast Rotterdam en Amersfoort, nu ook in de Amsterdamse Zuidas!

Wil je de Grand Opening bijwonen of een afspraak maken met één van de tailors? Ga naar www.misurasartoria.nl

Meer nieuws