Ondernemerschap

Gratis webinar Schouten Zekerheid over het coronavirus en de impact op de bedrijfscontinuïteit

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid organiseert maandag een gratis webinar over het coronavirus en de impact op de bedrijfscontinuïteit voor ondernemers. Op dit moment hebben 200 mensen zich al aangemeld, maar geïnteresseerden kunnen nog altijd deelnemen.

Presentator Jan Dirk Stouten gaat maandag in gesprek met drie specialisten van Schouten Zekerheid: Francisca Roose, Piet-Hein Touw en Astrid Wijnveldt. 

Wat betekent het coronavirus voor uw onderneming? Met welke risico's moet u rekening houden? In hoeverre worden deze risico's gedekt door uw verzekeringen? En wat kunt u doen om de gevolgen van deze crisis te beperken? Schouten Zekerheid geeft antwoord op deze vragen en meer tijdens het webinar 'het corinavirus en uw bedrijfscontinuïteit' op maandag 23 maart van 10.00 tot 11.00 uur.

Aanmelden kan hier

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws