Ondernemerschap

Gravenstijn en Baans in Raad van Toezicht van Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport - Rotterdam

De Raad van Toezicht van Stichting Rotterdam Topsport bestaat sinds begin dit jaar uit vijf zetels. In december nam Rotterdam Topsport afscheid van vier leden en deze maand verwelkomden zij twee nieuwe leden: Deborah Gravenstijn en Madelon Baans.

Gravenstijn en Baans beheren samen de portefeuille Topsport, zij volgen hiermee per 1 januari 2020 Mark Huizinga op. Deborah Gravenstijn is een oud-judoka. Zij nam deel aan drie Olympische Spelen en won in 2008 zilver in Peking. 

Baans was van 1993 tot 2006 actief als zwemster, ook zij nam deel aan drie Olympische Spelen, diverse EK’s en WK’s. De Rotterdamse is ook 49-voudig nationaal kampioen. 

In december nam Rotterdam Topsport afscheid van vier leden van de Raad van Toezicht. Cemile Sezer (lid vanaf 20 juni 2016), Frans van der Meché (lid vanaf 15 december 2015), Mark Huizinga (lid vanaf 16 december 2013) en Wilma Gillis-Burleson (lid vanaf 1 januari 2017). 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws