Ondernemerschap

Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport) verrast tijdens EK Paardensport

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Hans den Oudendammer is deze week verrast tijdens de Europese kampioenschappen Paardensport in het Kralingse Bos. De afscheidnemende directeur van Rotterdam Topsport werd bedankt voor zijn jarenlange werk voor sportstad Rotterdam en zijn inzet als partner van het CHIO Rotterdam door de jaren heen.

‘Ik zag dit echt niet aankomen,’ glunderde Den Oudendammer, die bij Rotterdam Topsport wordt opgevolgd door oud-volleyballer Peter Blangé. ‘Heel erg leuk dat ze dit voor mij gedaan hebben. Ik kom al jaren bij het CHIO Rotterdam, dat maakt het extra speciaal dat dit EK mijn laatste evenement is.’

Rotterdam Topsport is een belangrijke partner van het CHIO Rotterdam en de EK’s. Den Oudendammer heeft er bewust voor gekozen om in het Kralingse Bos afscheid te nemen, omdat er met het team jaren naar de Europese kampioenschappen Paardensport is toegewerkt.

Blangé volgt Den Oudendammer per 1 september op. Den Oudendammer was liefst twintig jaar directeur van Rotterdam Topsport

Lees ook: 

Hans den Oudendammer vertrekt bij Rotterdam Topsport

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws