Ondernemerschap

Hendrik van der Wyck over Hét Rotterdam Gala: ‘Iedereen moet aan boord, dan wordt iedereen daar blij van’

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

Op zaterdag 22 juni vindt in de Onderzeebootloods de tweede editie plaats van Hét Rotterdam Gala. ‘De eerste editie van dit benefietgala was een enorm succes’, zegt Hendrik van der Wyck, één van de organisatoren en eigenaar van The Boathouse Kralingen.

‘We hebben toen veel opgehaald voor de speeltuintjes in Rotterdam. We zijn nu nog steeds bezig met het opknappen van die speeltuintjes. Daar zijn we als stichting heel trots op. Dit jaar wacht een nieuwe uitdaging. Geld ophalen voor de dementerenden in Rotterdam. Stadstuintjes aanleggen waar dementerenden kunnen werken onder begeleiding.’

’22 juni, zorg dat je erbij bent. We kunnen nog tafels verkopen, we hebben nog ruimte. Burgemeester Ahmed Aboutaleb is wederom onze gastheer. Hij is de aanstichter van dit gala’, aldus Van der Wyck. 

‘Wij zijn trots op deze stad, hebben de tijd en het netwerk om dit te realiseren. Wij moeten die trein laten rijden, iedereen moet aan boord, dan wordt iedereen daar blij van. We bedienen jong en oud met dit gala. Goed voor Rotterdam, mooi voor Rotterdam.’

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.

Meer nieuws