Ondernemerschap

Henk Angenent presenteert Team Ormer ICT 2022

Ormer ICT - Schiedam

Henk Angenent heeft afgelopen week het vernieuwde en talentvolle schaatsteam Team Ormer ICT gepresenteerd op het hoofdkantoor bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht. Het team is actief in de Nederlandse beloftencompetitie van het marathonschaatsen.

Ormer ICT is al jarenlang de trotse hoofdsponsor van het team van ploegleider en trainer Angenent, die in 1997 als laatste de Elfstedentocht won. Ploegleider Kees Haverkamp en coach Marcel Kooij gaan de schaatsers Roy Hoogendoorn, Luke Kooij, Remco Stam en Danny Stam begeleiden. Subsponsors van Team Ormer ICT zijn onder meer Cordeel Nederland en NOSUCH.

Naast dit team is er een schaduwformatie opgericht. Dit belofteteam bestaat uit Ruben Verkerk, Fred Schouwenaar en Jelle Koeleman. Deze heren rijden in pakken van Spieren voor Spieren.

Binnen het team wordt een topsportklimaat gecreëerd waarbij de schaatsers optimaal en in hun eigen tempo kunnen uitgroeien tot zelfbewuste toppers in het marathonschaatsen.

Lees ook: Lara van der Heijden (Ormer ICT): ‘Ons nieuwe logo is meer van deze tijd’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws