Ondernemerschap

Henk Angenent presenteert vernieuwd marathonschaatsteam Ormer ICT

Ormer ICT - Schiedam

Vol trots heeft Ormer ICT vorige week haar gloednieuwe marathonschaatsteam gepresenteerd. Dit gebeurde op het kantoor van subsponsor Daikin. Het IT-bedrijf uit Schiedam is de hoofdsponsor van het team.

De presentatie werd gedaan door Henk Angenent, voormalig langebaanschaatser en de winnaar van de laatste Elfstedentocht in 1997. Angenent is de stuwende kracht achter team Ormer ICT. Ploegleider Kees Haverkamp en coach Marcel Kooij gaan de schaatsers Melle Brouwer, Fred Schouwenaar, Ruben Verkerk en Luke Kooij begeleiden. Het team is actief in de Nederlandse beloftencompetitie van het marathonschaatsen.

Opleiden tot volwaardige topsporters
In het verleden zijn meerdere rijders opgeleid tot volwaardige marathonschaatsers. Ook hebben voormalige teamleden zich ontwikkeld in andere (top)sporten. ‘Voor mij is de wil om te sporten belangrijker dan de keuze in welk type sport dat is,’ zei Angenent bij de perspresentatie, waar een delegatie van Ormer ICT uiteraard bij aanwezig was.

‘Wij kijken uit naar het komende seizoen en wensen het team heel veel succes en plezier op de schaatsbaan!’, schrijft Ormer ICT op haar website.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws