Ondernemerschap

Hilton lanceert nieuw concept: Making Moments

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Hilton heeft een nieuw concept gelanceerd: Making Moments. Dat concept richt zich op het organiseren van onvergetelijke evenementen binnen de zakelijke en particuliere markt.

Wij leven in een experience economy waar de beleving een steeds belangrijkere rol gaat spelen in het beslissingstraject voor een evenementenlocatie. Standaard vergaderingen maken plaats voor inspirerende sessies, waarbij de visie van de opdrachtgever op een creatieve manier tot leven wordt gebracht. Bij Hilton Rotterdam maken de ‘moment makers’ met hun kennis en ervaring deze verwachting waar. Zij bieden de juiste mix aan van menu’s, drankarrangementen, entertainment en decoratie, met als doel om een succesvol evenement neer te zetten dat mensen bijeen brengt. Dit doet Hilton in samenwerking met lokale partners die hierin dezelfde visie delen. 

Hilton Rotterdam is met haar locatie midden in het bruisende stadscentrum, gelegen op loopafstand van het centraal station, de ideale locatie voor evenementen. Wil je meer weten over de nieuwste audiovisuele apparatuur, natuurlijk daglicht in alle vergaderzalen, de Coolsingel Suite met 180º uitzicht op het bruisende stadscentrum van Rotterdam en een volledig pakket aan zakelijke en particuliere diensten, kijk dan op hun website.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws