Ondernemerschap

Hilton Rotterdam: één op tien gratis

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Hilton Rotterdam pakt flink uit. Boek uw volgende evenement bij Hilton Rotterdam en elke tiende deelnemer is gratis. Bespaar dus nu. Deze actie is deze maand geldig voor elke nieuwe boeking die gemaakt wordt voor een evenement tussen 1 oktober en 31 maart 2018. Dus ook ideaal voor een kerstdiner, eindejaarsevenement of nieuwjaarsreceptie.

In Hilton Rotterdam bevinden zich vijf grote flexibele vergaderzalen, twee boardrooms en een Upper Lobby, ideaal voor productlanceringen en kunstexposities. De balzaal, Le Jardin, biedt plaats aan maximaal 325 gasten,  de Coolsingel Suite geeft u een adembenemend en inspirerend 180 graden uitzicht over het centrum van Rotterdam. 

Meet-with-Purpose: boek een yoga-sessie of een fietstocht door de stad. Kies daarnaast voor een gezond lunchbuffet, een fruit-smoothie break of een diner in restaurant Roots; een regionale keuken met seizoensgebonden producten. 

Organiseert u een meerdaags evenement? Overnacht dan in 1 van 254 kamers en suites, Met een mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit is Hilton Rotterdam de ultieme locatie.

Hilton Rotterdam ligt in het hart van het bruisende centrum van de stad, aan het Hofplein en de Coolsingel. Gelegen op loopafstand van het centraal station, waar je met de intercity direct slechts een koffie en croissantje van Schiphol en Amsterdam vandaan bent.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws