Ondernemerschap

Hilton Rotterdam: op weg naar erkenning met twee nominaties bij de World Travel Awards 2024

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Het begin van 2024 heeft een opwindende start voor Hilton Rotterdam, aangezien het hotel is genomineerd voor twee prestigieuze World Travel Awards. De erkenningen waarvoor het hotel in de race is, zijn Europe’s Leading Business Hotel 2024 en Netherlands’ Leading City Hotel 2024. Deze nominaties weerspiegelen de voortdurende toewijding van Hilton Rotterdam aan uitmuntendheid in de hospitality-industrie én Rotterdam.

Als u ooit het genoegen heeft gehad om de gastvrijheid van Hilton Rotterdam te ervaren, is nu het moment om uw waardering te tonen. Uw stem kan het verschil maken en bijdragen aan de bekroning van Hilton Rotterdam met deze eervolle titels.

 

Uw stem maakt een verschil

Elke stem telt, en uw bijdrage aan de stemming is van onschatbare waarde. Of het nu gaat om een onvergetelijk zakelijk verblijf of een ontspannen stedelijke vakantie, uw stem weerspiegelt niet alleen uw persoonlijke ervaring, maar draagt ook bij aan de erkenning van Hilton Rotterdam als vooraanstaande speler in de Europese en Nederlandse hotellerie.

 

Stemmen is eenvoudig en krachtig

In twee minuten kunt u uw steun uitbrengen voor Hilton Rotterdam. Het is eenvoudig en kan in slechts een paar klikken worden gedaan.

  1. Volg deze link
  2. Registreer met uw e-mailadres
  3. Uw stem is uitgebracht!

Werkt u ook in de reisindustrie dan kan uw stem dubbel meegeteld worden. Hoe? Twee eenvoudige stappen: 1) vink bij de registratie aan dat u ook in de reisindustrie werkt en 2) stem in minstens 10 categorieën.

 

De stemming voor de World Travel Awards loopt tot 3 februari 2024.

 

“We willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor uw voortdurende steun en moedigen u aan om uw stem uit te brengen op de officiële website van de World Travel Awards.” Laat uw stem horen en help Hilton Rotterdam schitteren als Europe’s Leading Business Hotel 2024 en Netherlands’ Leading City Hotel 2024!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws